08 aug 2022

Velkommen til vores nye patienter

Per 1. august har vi modtaget mange nye patienter fra afgående læge i Filskov. Velkommen til jer og til andre nye patienter fra andre læger.

I Billund Lægeklinik gør vi sikkert mange ting helt anderledes end I har været vant til hos jeres tidligere læge. Her på hjemmesiden kan I få et fuldt overblik over hvordan vi håndterer medicinfornyelser, fordeler konsultationer, afholder telefon-og email konsultationer og meget andet, så brug lidt tid på at læse vores side. 

Herunder et udsnit af vigtige punkter:


Medicinbestilling:

  • Fast medicin bestilles så vidt muligt ifbm årlige kontroller, hvor vi opretter recepter med mulighed for at hente flere gange.
  • Fast medicin som reguleres via sygehus eller speciallæge, SKAL bestilles på den relevante afdeling/ambulatorium hvor du følges, eller hos den speciallæge du følges ved.
  • Vi er strikse med udskrivning af vanedannende medicin, herunder beroligende medicin og sovemedicin samt stærk smertestillende medicin. Denne medicin skal som udgangspunkt bestilles ved fremmøde, kun pr telefon/mail hvis der forelægger en klar plan for behandlingen i journalen.
  • Vi er strikse med udskrivning af antibiotika - der skal være god grund til at få antibiotika, derfor vil udskrivning kun forekomme i forlængelse af en vurdering i vores konsultation. Også ved urinvejsinfektioner.

Konsultationer:

  • Hos os foregår konsultationer både hos læger, sygeplejersker, bioanalytiker og praksis-assistent. Vi har fordelt opgaverne i mellem os, og der er klare aftaler for hvem der håndterer hvilke problemstillinger. Derfor vil du hos os opleve at sekretærerne spørger ind til din henvendelse for at kunne give dig den rigtige tid. Du vil også opleve, at vi ikke kan samle alle dine problemstillinger samme dag, da vi har forskellige roller og opgaver.
  • Vi forsøger hver dag at overholde tidsplanen. Det betyder at vi ikke nødvendigvis kan klare alle dine problemstillinger samme dag, så lad være med at samle sammen ;)

LÆS MERE OG FÅ UDDYBET OVENSTÅENDE PÅ RESTEN AF VORES HJEMMESIDE :-)